Van PayPay számlád?

Reklám

Utolsó kommentek

tipp

hasznos infók innen-onnan

Kereső

Egyedi keresés

Játék

Ingyenesen letölthető fotók

2007.11.22. 04:04 | mapci | 2 komment

Címkék: internet

Jó minőségű, ingyenes fotót keresünk?
Íme néhány megoldás!

stock.xchng
Az sxc.hu az egyik legjobb az ingyenes fotóletöltők között. Ráadásul
magyar fejlesztés, ami mindig külön öröm számunkra. Az oldalra a felhasználók töltik fel képeiket, de nem kell megijedni, a képek többsége teljesen profi és akár nyomdai felhasználásra is tökéletes minőségű (na, nem óriásplakátra, de újságba, magazinba, prospektushoz).
A képeket különböző licenc feltételek mellett tölthetjük le, például van, amit teljesen ingyen, azt csinálunk vele, amit akarunk, de van olyan is, amelyet ugyan ingyen felhasználhatunk, de a kép készítőjével írásban tudatnunk kell ez irányú terveinket.
Az oldalon nagyon könnyen kereshetünk, de ha éppen nincs konkrét elképzelésünk, kategóriákra bontva böngészhetünk is a képek között.
Testvéroldala a http://www.stockxpert.com, ahonnan kitűnő minőségű, profik által készített képeket tölthetünk le, pénzért. Az sxc.hu-n ezekből is kapunk ízelítőt ha valamire rákerestünk, így ha esetleg a fizetős tartalomban találnánk meg a számunkra tökéletes képet, egyetlen kattintással megvásárolhatjuk.
Azonban az ingyenes tartalom kiaknázására is jó esélyünk van, hiszen több százezer képből válogathatunk, s a választék napról napra bővül.
A képek letöltéséhez ingyenes regisztráció szükséges!


morgueFile 
A morgueFile ugyancsak képgyűjtőként funkcionál, ám ezen az oldalon nincs szükségünk semmiféle regisztrációra. Azonnal nekiláthatunk böngészni a kategóriákba sorolt képeket, vagy kereshetünk egy minket érdeklő témára.
Itt is rengeteg profi fotót találunk, s még a képek EXIF adataiba is belekukkanthatunk.
Ami tetszik, már tölthetjük is le és hívhatjuk be kedvenc kép- vagy kiadványszerkesztőnkbe.


Pixel Perfect Digital
Ezen az oldalon - hasonlóan az sxc.hu-hoz - találunk fizetős és ingyenes tartalmakat is. Az ingyenes fotókat a Free Stock Photos gombra kattintva találjuk meg. A letöltéséhez egy ingyenes regisztrációra van csak szükségünk, ami pillanatok alatt megvan. Itt is több ezer fotó közül válogathatunk kedvünkre (ami mondjuk messze van az sxc.hu-n fellelhető mennyiségtől, viszont a minőségre itt sem lehet panaszunk).


Forrás: techline.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr32234183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laska tamásné 2008.06.24. 19:49:32

valami jó képszerkesztő

laska tamásné 2008.06.24. 19:50:55

képszerkesztő
süti beállítások módosítása