Van PayPay számlád?

Reklám

Utolsó kommentek

tipp

hasznos infók innen-onnan

Kereső

Egyedi keresés

Játék

Minden napra egy játék vagy egyéb hasznos program

2007.11.06. 12:54 | mapci | 1 komment

Címkék: internet ingyenes

Teljes verziós játékok és programok ingyen!

 

Az alábbiakban olyan webcímet találsz, ahonnét teljes verziós játékokat és programokat tölthetsz le, mégpedig legálisan és ingyen.

Hihetetlen! Egy olyan weboldal, ahonnan kereskedelmi programokat lehet ingyen letölteni. Nem csalás, nem ámítás, ezek másutt megvásárolható, korlátozásoktól mentes szoftverek. A dolog csalafintasága mindössze annyi, hogy minden nap másik programot lehet letölteni, és minden programot csupán egy napig lehet ingyen letölteni, sőt még aznap fel is kell telepíteni. A programot később is megtaláljuk az oldalon, azonban akkor már fizetni kell érte, jó néhány dollárt, ha le szeretnénk tölteni.

 
http://www.giveawayoftheday.com


http://game.giveawayoftheday.com

 

A programok között vannak nagyon egyszerűek, de időnként igazán hasznos segédprogramok és nagyon szórakoztató játékok is megjelennek az oldalon. Akció és logikai, sport és táblás játékok, multimédia alkalmazások, biztonsági programok és számítógép-karbantartók egyaránt megtalálhatók abban a naptárban, amelyikből megtudhatjuk, melyek voltak a korábban ingyenesek, azaz miről maradtunk le. 
Mivel, itt minden nap más és más program az ingyenes, ezért érdemes minden nap visszanézni, hogy milyen újdonságot találunk. :)

Az adott napi program mellett egy nagy számláló mutatja, hogy még hány óráig és hány percig tölthetjük le ingyenesen a programot.

De mi az üzlet a cégnek? – kérdezhetjük.

Nos, a programokhoz részletes leírás is tartozik, és aki már letöltötte és használta a szoftvert, az megjegyzést is fűzhet hozzá. Nem ritka ugyanis, hogy egy-egy programhoz száznál is több kommentár tartozik, és ha ezek nagy része dicsérő, akkor a késve idetalált látogató talán még pénzért is megvásárolja a szoftvert. A megjegyzéseken kívül egy felfele vagy lefele mutató hüvelykujjal is kinyilváníthatjuk a véleményünket. Ezeket a visszajelzéseket, csak azoknál a programoknál láthatjuk, amelyeknél már lejárt az ingyenes nap.

Forrás: techline.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr27220180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pittyke 2009.05.29. 13:22:53

Kérdésem lenne, hogy miért nincsen letölthető játék program hetek óta.

Köszi.
süti beállítások módosítása