Van PayPay számlád?

Reklám

Utolsó kommentek

tipp

hasznos infók innen-onnan

Kereső

Egyedi keresés

Játék

Ismét a Google

2007.09.27. 13:45 | mapci | Szólj hozzá!

Címkék: google internet


Új célpontja van az összeesküvés-elméletek szerzőinek: a Google. A kereső öntudatra ébred és világuralomra tör, összejátszik a terroristákkal, és különben is földönkívüliek üzemeltetik.

Egy pennyslvaniai férfi, Dylan Stephen Jayne ötmilliárd dollárra perli a Google-t, mert az szerinte megsérti az alapvető emberi jogait, és terroristákkal játszik össze. Az ákombákom betűkkel írt kereset szövege zavaros, maga az összeg (Mr. Jayne nagylelkűen felajánlja egyébként hogy az első csekk elég lesz 250 millióról is), és az indoklás (ami azzal indít, hogy hősünk társadalombiztosítási száma fejjel lefelé olvasva, és a számokat összekeverve a Google nevét adja ki) is teljesen abszurd. Emberünknek legalábbis zavart az elméje, de a per így jól mutatja a trendet: a Google ma már akkora szerepet játszik az életünkben, hogy az összeesküvés-elméletek gyártói is lecsaptak rá. A Google titkolózó természete rengeteg pletykának adott táptalajt az elmúlt években: ”

 A teljes cikk: ITT

 

És különben is,  és egyébként is és, és ......mindig kell valaki, vagy valami, aki, ami felelős, nehogy má’ saját magam legyek felelős a saját szerencsétlenségemért!

Igy, sokkal egyszerűbb az élet, nem?!

A bejegyzés trackback címe:

https://tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr21178620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása